ZAZIDLJIVA PARCELA V KAMNICI

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PZ7
Država: 
Regija: 
Kraj: 
Tip nepremičnine: 
Vrsta posla: 
Cena: 
55000 €
Parcela: 
1014 m2

Opis

Na izredno lepi, mirni in predvsem sončni lokaciji v Kamnici prodamo večjo gradbeno parcelo v izmeri 1.014 m2. Parcela se nahaja le nekaj km (približno 5) iz Maribora kar je 10 min z avtom.

Iz Lokacijske informacije za gradnjo objektov oziroma izvajanje drugih del na zemljiščih ali objektih izhaja, da je parcela po namenski rabi stavbno zemljišče v ureditvenem območju naselja, namembnost območja je pretežno stanovanjska, prav tako je iz slednje moč prebrati kaj je dovoljeno zgraditi in pod katerimi pogoji. Iz Potrdila o namenski rabi izhaja, da je po PUP osnovna raba zemljišča za rapršeno gradnjo eno in dvostanovanjskih stavb.

Parcela je lahko dostopna iz asfaltirane Ceste v Rošpoh. Na parceli stoji brunarica velikosti 18 m2, ki je bila leta 2016 v celoti obnovljena in je evidentirana v katastru stavb kot drug kmetijski del stavbe.

Parcela je v pretežnem delu popolnoma v ravnini in dobro vzdrževana. Na parceli so priključki elektrika, mestni vodovod, optika (Telemach) in še letos načrtovana kanalizacija. 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

Ogled se priporoča potencialnim kupcem, ki vidijo prednost bivanja v lastni hiši sredi narave z dovolj zemlje za vrtnarjenje ali zgolj kot zelenica.