ZAZIDLJIVA PARCELA V KAMNICI

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PZ7
Država: 
Regija: 
Kraj: 
Tip nepremičnine: 
Vrsta posla: 
Cena: 
60000 €
Parcela: 
1014 m2

Opis

Na izredno lepi, mirni in predvsem sončni lokaciji v Kamnici prodamo večjo gradbeno parcelo v izmeri 1.014 m2. Parcela se nahaja le nekaj km (približno 5) iz Maribora kar je 10 min z avtom.

Iz Lokacijske informacije za gradnjo objektov oziroma izvajanje drugih del na zemljiščih ali objektih izhaja, da je parcela po namenski rabi stavbno zemljišče v ureditvenem območju naselja, namembnost območja je pretežno stanovanjska, prav tako je iz slednje moč prebrati kaj je dovoljeno zgraditi in pod katerimi pogoji. Iz Potrdila o namenski rabi izhaja, da je po PUP osnovna raba zemljišča za rapršeno gradnjo eno in dvostanovanjskih stavb.

Kot razvidno iz slik je dostop po makadamski cesti. Na parceli stoji brunarica velikosti 18 m2, ki je bila leta 2016 v celoti obnovljena in je evidentirana v katastru stavb kot drug kmetijski del stavbe.

Parcela je deloma ravna in del v terasah z rahlim naklonom. Na parceli so priključki elektrika, mestni vodovod, optika (Telemach) in še letos načrtovana kanalizacija. Dobro vzdrževana je tudi trta in nekaj sadnega drevja.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

Ogled se priporoča potencialnim kupcem, ki vidijo prednost bivanja v lastni hiši sredi narave z dovolj zemlje za vrtnarjenje ali zgolj kot zelenica.