V CELOTI OBNOVLJENO DVOSOBNO STANOVANJE - SPODNJE RADVANJE

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
21-S1
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Nadstropje: 
Vrsta posla: 
Cena: 
89900 €
Leto izgradnje: 
1980
Leto obnove: 
2019
Površina: 
62 m2
Energijski razred: 

Opis

V CELOTI OBNOVLJENO DVOSOBNO STANOVANJE - SPODNJE RADVANJE 

V Mariboru,  natančneje Trg Dušana Kvedra, prodamo prostorno dvosobno stanovanje, ki se nahaja v tretjem nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je po podatkih GURS-a bila grajena leta 1980 ter leta 2008 obnovljena streha in kasneje leta 2012 še obnovljena fasada. Stavba ima dvigalo.

Stanovanje v skupni izmeri cca 62,7 m2, od tega je 54,4 m2 bivalnega prostora, obsega naslednje prostore: predsobo v povezavi s hodnikom iz katere se dostopa do kuhinje z jedilnico, od tam se prehaja v dnevno sobo z izhodom na delno zastekljen balkon v izmeri 5,25 m2. Naprej po hodniku se dostopa do kopalnice s tuš kabino, spalnice in na koncu hodnika je ločeno stranišče.

Vse sobe imajo južno – sončno lego s pogledom na Pohorje. Posledično je stanovanje izredno svetlo in toplo, kar občutno poveča ugodnje samega bivanja in nižje zimske stroške.

V stanovanju so v letu 2019 bile izvedene obsežne obnove, zamenjava električnih vodov, vodovodnih napeljav, nova PVC troslojna okna z roletami, novi opleski in protivlomna vhodna vrata. Po tleh prostorov je položen parket hrast, v kopalnici in stranišču je keramika.

Ogrevanje je centralno na energetiko, prav tako sanitarna voda. Pod okni so nameščeni radiatorji. Poraba elektrike se daljinsko odčitava. Kot dodatni komfort je v dnevni sobi nameščena inverterska klimatska naprava. V kuhinji imate možnost uporabe plina.Urejeni so vsi priključkitudi za internet, telefon in KTV.

K stanovanju spada tudi kletna shramba, približne velikosti 3,2 m2. 

Stanovanje se prodaja brez opreme vidne na slikah. V celoti ostaneta opremljena kopalnica in stranišče.

Parkiranje je zagotovljeno na skupnem parkirišču pred in okoli stavbe, parkirnih mest je dovolj. Prav tako je možnost uporabe parkiranja v lastni garažni hiši (boks) na vsakih 3-leta po “rotacijskem” sistemu.

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - vrtec, osnovna šola, igrišča (tenis, košarka, itd...), trgovina, pošta, banka, lekarna ter zdravstveni dom, predvsem pa hiter dostop do narave.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo,  prosto bremen ter vseljivo brez dodatnih vlaganj. 

PRIPOROČAMO: Odlična lokacija in nizki stroški.