top lokacija Koroška vrata

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PH22
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Vrsta posla: 
Cena: 
480000 €
Leto izgradnje: 
1910
Leto obnove: 
2000
Površina: 
300 m2
Parcela: 
1000 m2
Energijski razred: 

Opis

NA LEPI, SONČNI IN MIRNI LOKACIJI V KOROŠKIH VRATIH NA VRBANSKI CESTI PRODAMO ENOSTANOVANJSKO HIŠO S POMOŽNIM OBJEKTOM (garažo)

Hiša je bila zgrajena okoli leta 1910, leta 2000 je bila obnovljena fasada in leta 1990 zamenjana prvotna lesena okna z dvoslojnimi plastičnimi. Strešna kritina je opečna. Objekt ima približno 300 m2 uporabne površine v treh etažah (K+P+1). Vsaka izmed etaž je velikosti približno 100 m2.  V prostorih na tleh je hrastov parket, vzorec ribja kost, razen v kopalnicah, kjer je keramika.

Okolica hiše je zelo urejena in je skupno velikosti približno 1.000 m2 v celoti ograjena. Lega je sončna. Za hišo je kamnita terasa. Na parceli je še zelenica ter nekaj okrasnega drevja in grmovnic. Urejeni so vsi priključki: elektrika, voda, plin, greznica in telefon ter optični priključek do hiše. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na plin, radiatorji so vrste aklimat.

Zidana pomožna objekta, ki se nahaja na dvorišču, obsegata garažo in shrambo za vrtno ter drugo orodje, skupno velikosti 57 m2.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, bremen prosta in takoj vseljiva. Prodaja se brez opreme.

PRIPOROČAMO – PREDNOSTI: mirna lokacija, izredna bližina centra mesta, čudovit pogled na okoliške hribe – Kalvarijo in Pohorje, z velikim potencialom na zemljišču (možnostjo lastne pridelave vrtnin sredi mesta)