SUPER LOKACIJA - DVOSOBNO STANOVANJE NA KAMNIŠKI ULICI

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PS29
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Nadstropje: 
Vrsta posla: 
Cena: 
110000 €
Leto izgradnje: 
1950
Leto obnove: 
2003
Površina: 
70 m2
Parcela: 
110 m2
Energijski razred: 

Opis

DVOSOBNO STANOVANJE POD KALVARIJO

V Mariboru,  natančneje na Kamniški ulici prodamo večje dvosobno stanovanje. Nahaja se v pritličju večstanovanjske hiše, ki je po podatkih GURS-a bila grajena leta 1950 ter leta 2003 obnovljena streha. Stavba nima dvigala, je etažnosti P+1 in so v celotni stavbi zgolj 4 stanovanjske enote.

Stanovanje obsega naslednje prostore v skupni izmeri cca 70 m2 in ima prostore razporejene tako na S kot na J: prostoren hodnik ali predsoba iz katere se vstopa v prostore, v smeri urinega kazalca si sledijo; ločeno stranišče, kopalnica s tuš kabino, kuhinja z jedilnico in shrambo, dnevna soba z balkonom (velikosti 5 m2) in spalnica.

Po tleh stanovanja je laminat in PVC v kuhinji ter keramika v stranišču in kopalnici. Okna so AJM dvosloja PVC iz leta 2014, razen v dnevni sobi so prvotna lesena dvoslojna okna z balkonskimi vrati.

Ogrevanje je urejeno preko peči na pelete. Pod okni v kuhinji, spalnici in kopalnici so nameščeni električni radiatorji. V kleti je tudi električni bojler za dovod tople vode v kuhinjo in kopalnico; vgrajeni so števci porabe za vodo, elektriko. V kuhinji imate možnost uporabe plina. Urejeni so vsi priključki elektrika, voda, kanalizacija, telefon in KTV.

K stanovanju spada tudi kletna shramba, približno 21 m2 in sorazmeren del podstrešja v izmeri 23 m2. Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno kot razvidno na slikah. Je leta 2018 generalno obnovljeno, od elektroinštalacij do opleska in notranje opreme ter prosto oseb.

Parkiranje je zagotovljeno na dvorišču pred stavbo, parkirnih mest je dovolj. Prav tako stanovanju pripada ¼ od skupnega zemljišča – vrta za stavbo, na južni strani (približno 110 m2).

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - vrtec, osnovna šola, igrišča (tenis, košarka, itd...), trgovina, pošta, banka, lekarna ter zdravstveni dom, predvsme pa kar nekaj fakultet, saj ste praktično v centru mesta.

Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo,  prosto bremen ter takoj vseljivo.

PREDNOSTI: Stanovanje je obnovljeno, prostorno, svetlo in ima lasten vrt.

PRIPOROČAMO: Odlična lokacija in nizki stroški.