PRODAMO STAREJŠO HIŠO V BRESTRNICI NASPROTI DEM

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PH23
Država: 
Regija: 
Kraj: 
Tip nepremičnine: 
Vrsta posla: 
Cena: 
75000 €
Leto izgradnje: 
1915
Leto obnove: 
1970
Površina: 
153 m2
Parcela: 
745 m2
Energijski razred: 

Opis

SONČNA LEGA IN LEP RAZGLED

Na mirni in sončni lokaciji na začetku Bresternice, prodamo enostanovanjsko hišo, ki ima skupno steno in streho s sosednjo hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1915, obnovljena okrog leta 1970. Hiša ima 153,6 m2 površine, od tega je 118 m2 uporabne površine. Hiši pripada parcela v izmeri približno 754 m2 in je v celoti ograjena.

Hiša je treh etažnosti (K + P + M), in sicer obsega pritličje predprostor z dostopom do mansarde, kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo in zimskim vrtom ter veliko spalnico in kopalnico s straniščem. Mansarda je potrebna celovite obnove.

Ogrevanje je centralno na olje. Urejeni so vsi priključki.

Pred hišo je odprt pogled na travnik in reko Dravo. Ob hiši je dovoz v novejšo garažo. Za hišo se nahaja nekdaj urejen vrt z nekaj starejšimi sortami sadnega drevja.
V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - vrtec, osnovna šola, igrišča, trgovina, pošta, banka, lekarna ter zdravstveni dom. Do centra mesta je le nekaj minut vožnje.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.

Ogled in nakup priporočamo vsem, ki želijo bivati v bolj umirjenem predelu, blizu narave, a vendar s hitrim dostopom do centra mesta.