POSLOVNI PROSTORI V STAROMEŠČANSKI STAVBI

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PP4
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Nadstropje: 
Vrsta posla: 
Cena: 
220000 €
Leto izgradnje: 
1900
Leto obnove: 
1997
Površina: 
232 m2
Energijski razred: 

Opis

POSLOVNI PROSTORI S PRIDIHOM KULTURNE DEDIŠČINE

V Mariboru, natančneje Krekovi ulici prodamo izjemno zanimiv poslovni prostor, ki se nahaja v visokem pritličju staromeščanske stavbe, vhod iz ulice. Skupno sta v stavbi dva poslovna prostora.

Znotraj poslovnega prostora je skupno sedem pisarn in nekaj manjših večnamenskih prostorov ter kopalnica in stranišče, skupaj velikosti 232 m2; in sicer so manjši prostori kuhinja in manjša pisarna ter soba za shranjevanje dokumentov.

Pripada jim tudi kletna shramba velikosti cca 30 m2.

Urejeni so vsi potrebni priključki. Ogrevanje je etažno na plin (nova plinska peč znamke Bosch letnik 2016).

Leta 1997 je bila izvedena obsežna prenova, in sicer: (nove inštalacije (spuščeni stropovi), opleski sten, okna, vrata in tla (hrast vzorec "ribja kost"), ipd.)

Ogled in nakup priporočam vsem, ki iščejo svetel in prostoren prostor za opravljanje poslovne dejavnosti, v neposredni bližini centra mesta in zelo nizkimi mesečnimi stroški.

PRIPOROČAMO: zanimiva kot investicija oz. dolgoročna naložba z jasno vizijo

PREDNOSTI: stavba je umeščena v center mesta, kar predstavlja logistično prednost,  peš je dostopna vsa potrebna infrastruktura

V stavbi se nahajajo tudi stanovanjske enote, le-te so štiri, v kolikor bi želeli namesto opravljanja poslovne dejavnosti tukaj bivati je to lahko tudi opcija.

Brez stroškov za kupca.