POPOLNOMA OPREMLJENA HIŠA S ČUDOVITIM RAZGLEDOM

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PH7
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Cena: 
129900 €
Leto izgradnje: 
2000
Površina: 
160 m2
Parcela: 
2800 m2
Energijski razred: 

Opis

NA LEPI, SONČNI IN MIRNI LOKACIJI  PRODAMO ENOSTANOVANJSKO HIŠO S POMOŽNIM OBJEKTOM (garažo).

Hiša je bila zgrajena leta 2000, grajena je delno na temeljih stare – prvotne opečne hiše, katerih debelina zidov je  30 cm h katerim je potrebno prišteti še 8 cm Demit fasade in delno dozidanega novega dela. Objekt ima približno 160,00 m2 uporabne površine v treh etažah (K+P+M).

KLET je delno nekje letnik 1969, velikosti 42 m2 primerna za shranjevanje ozimnice in kot vinska klet (preša) ipd., ker ni ogrevana. Medtem, ko drugi del kleti velikosti prav tako 42 m2 vsebuje shrambo in letno kuhinjo, primerno za večjo družbo. V celoti je opremljena z masivnim lesom, in sicer kuhinja (6 m) in jedilnim kotom (miza dolžine 2,5 m, kotna klop in 6 stolov) s pripadajočimi gospodinjskimi aparati (hladilnik, štedilnik, posebej visoko vgrajena pečica in pomivalni stroj), z neposrednim izhodom na pokrito teraso.

Po podatkih GURS-a je uporabne površine približno 130 m2, in  sicer obsega PRITLIČJE predsobo oz. hodnik s stopnicami za v mansardo, kopalnico s tuš kabino za goste, kuhinjo z jedilnico povezano z dnevno sobo, ki meri 42 m2 in izhodom na balkon (7 m2) ter spalnico z garderobnim prostorom in kopalnico s kadjo.

Na tleh je keramika (predsoba, kopalnica, hodnik s stopniščem in kuhinja) in les (dnevna soba z jedilnico).

MANSARDA obsega predprostor in vhod v otroško sobo ali sobo za goste ter vhod na klasično podstrešje veliko 42 m2, vendar povsem uporabno. Je pohodno. Na tleh je laminat.

Vgrajena so masivna po naročilu narejena lesena vhodna vrata in PVC okna s senčili. Okolica hiše je zelo urejena, pred vhodom je kamen, na pomožnem objektu so moderna vrata na daljinsko upravljanje, kovana ograja na zgornji meji proti cesti itd. Strešna kritina je opečna.

Urejeni so vsi priključki: elektrika, voda, plin, greznica in telefon. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na plin; plinska peč Immergas se nahaja v kopalnici, preko nje pa se ogreva tudi voda. V prehodnem obdobju se lahko kuri na drva. V hiši ostane osnovna oprema, ostalo po dogovoru

Zidan pomožni objekt, ki se nahaja na dvorišču, obsega garažo in shrambo za vrtno ter drugo orodje. Opremljen s priključki elektrika in voda velikosti 36 m2.

PARCELA v skupni izmeri 2800 m2 (dve parcelni številki) je v celoti kmetijsko zemljišče. Lega je sončna. Zemljišče je delno pod naklonom in v celoti ograjeno.

Za hišo je pokrita kamnita terasa. Ob terasi je tudi zidana peč in "pergola" iz kivija. Na parceli je še zelenica, vrt ter nekaj okrasnega drevja in grmovnic.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, bremen prosta in takoj vseljiva. Možna je tudi menjava za 2,5 sobno stanovanje v Mariboru (+ doplačilo).

PRIPOROČAMO – PREDNOSTI: mirna lokacija, čist in svež zrak, čudovit pogled na okoliške hribe, vseljivo brez finančnih vlaganj, z možnostjo lastne pridelave vrtnin.