PARCELA S HIŠO V KAMNICI

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PH15
Država: 
Regija: 
Kraj: 
Tip nepremičnine: 
Vrsta posla: 
Cena: 
74000 €
Leto izgradnje: 
1984
Površina: 
108 m2
Parcela: 
2072 m2
Energijski razred: 

Opis

NA MIRNI IN SONČNI LOKACIJI V KAMNICI PRI  MARIBORU PRODAMO ZAZIDLJIVO STAVBNO ZEMLJIŠČI S HIŠO IN KMETIJSKO ZEMLJIŠČE, SKUPNO V IZMERI 2.000 M2

Po GURS-u je prva parcela stavbno zemljišče velikosti 1.065 m2, od tega nekje 400 m2 gradbene parcele, kjer stoji hiša, približno letnik 1984 in hiša velikosti 100 m2. To zemljišče je v ravnini. Etažnost hiše je pritličje in mansarda. Ob vstopu je manjši hodnik iz katerega se naravnost vstopi v dnevni prostor s kuhinjo in izhodom na teraso velikosti 40 m2. Na desno je spalnica in takoj zraven zelo prostorna kopalnica.

Hiša je potrebna celostne obnove, saj se je zgradila z namenom uporabe kot “vikend”. Hiša ima gradbeno dovoljenje. Terasa je delno podkletena in zato se do kleti dostopa od zunaj. Mansarda ni dokončana.

Druga parcela je po GURS-u prav tako nekje velikosti 1.007 m2, glede na rabo druga kmetijska zemljišča in delno pod rahlim naklonom. Na njej je garaža velikosti 23 m2. Urejene so tudi terase, kjer raste brajda, nekaj sadnega drevja, kot orehi, češnja, jabolka, slive in okrasne grmovnice.

Parceli sta od glavne ceste dostopni po makadamu, cesta je ravna, redno vzdrževana in urejene so vse služnosti poti. Na parceli so vsi potrebni priključki, elektrika, voda, telefon oz. optika in greznica. Z obeh parcel se ponuja čudovit razgled na Kalvarijo in nudi celodnevno sonce.

Vsa potrebna infrastruktura (trgovine, šola, vrtec, zdravstveni dom in kulturni dom) se nahaja v neposredni bližini, peš je do centra Kamnice le nekaj minut hoje.

Parceli se prodajata kot celota, sta vpisani v Zemljiško knjigo in bremen prosti.