DVOSOBNO STANOVANJE NA KARDELJEVI CESTI

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PS2
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Nadstropje: 
Vrsta posla: 
Cena: 
78800 €
Leto izgradnje: 
1978
Leto obnove: 
2018
Površina: 
58 m2
Energijski razred: 

Opis

STANOVANJE NA KARDELJEVI CESTI

V Novi vasi v Mariboru,  natančneje na Kardeljevi cesti prodajamo dvosobno stanovanje. Nahaja se v šestem nadstropju stavbe z dvigalom, ki je po podatkih GURS-a bila grajena leta 1978 ter leta 2004 obnovljena streha objekta.

Stanovanje obsega naslednje prostore, v skupni izmeri 58,40 m2: hodnik po katerem se pride do kuhinje z jedilnico iz katere je izhod na zaprt balkon (vzhodna stran), veliko dnevno sobo, katere stena meji na jedilnico in bi se po potrebi lahko odstranila (nima nosilne funkcije), večjo spalnico ter kopalnico.


Stanovanje je bilo leta 2018 obnovljeno, in sicer nova protivlomna vrata, nova PVC troslojna okna znamke Haas dom z roletami, popolnoma obnovljene vodovodne in elektroinštalacije v kopalnici ter novi opleski sten in stropov. Po tleh stanovanja je položen kvaliteten hrastov parket, na hodniku in kuhinji laminat in keramika v kopalnici. Ogrevanje je urejeno preko toplotne oskrbe; vgrajeni so števci porabe. Dnevni sobi dodatno udobje nudi inverterska klimatska naprava.

K stanovanju spada tudi kletna shramba velikosti 4,10 m2.

Glede na to, da je oprema na hodniku, v kopalnici in kuhinji popolnoma nova in po meri, je v tem delu všteta v kupnino.

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - vrtec, osnovna šola, igrišča (tenis, košarka,itd...), trgovina, pošta, banka, lekarna ter zdravstveni dom. Od vznožja Pohorja pa vas loči nekaj minut hoje.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo,  prosto bremen ter takoj vseljivo.

Možna je tudi menjava za enosobno ali manjše enoinpolsobno stanovanje na lokaciji Studenci, Sp.Radvanje ali Nova vas.

Ogled in nakup priporočam vsem, ki iščejo vzdrževano stanovanje z dobro razporeditvijo in nizkimi mesečnimi stroški.