DVOSOBNO STANOVANJE KOROŠKA VRATA

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PS30
Država: 
Regija: 
Tip nepremičnine: 
Vrsta posla: 
Cena: 
74000 €
Leto izgradnje: 
1960
Leto obnove: 
2014
Površina: 
54 m2
Energijski razred: 

Opis

NA GOSPOSVETSKI CESTI PRODAMO DVOSOBNO STANOVANJE

V centru mesta, na Gosposvetski cesti prodamo zelo prostorno 2 sobno stanovanje, ki se nahaja v urejeni in mirni okolici ter neposredni bližini Vrbanskega platoja.

Stanovanje se razteza na 53,7 m2 površine in se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjskje stavbe, zgrajene leta 1960, brez dvigala. Leta 2014 je bila fasada toplotno izolirana in obnovljena streha. Prav tako je obnovljeno stopnišče stavbe z vhodnimi vrati.

Stanovanje obsega naslednje prostore, in sicer se po hodniku pride na levo do spalnice, naravnost je kopalnica, na desno do kuhinje v podaljšku katere je jedilni kot in prehod v dnevno sobo, ki ima francoski balkon. Dnevno sobo in kuhinjo je možno ločiti z lesenimi vrati. Po tleh v sobah je hrastov parket ribja kost, vinil je v kuhinji in na hodniku ter keramika v kopalnici. V stanovanju so prvotne inštalacije, vendar nova PVC  okna znamke Haasdome letnik 2000 z zunanjimi žaluzijami. V kopalnici je električni bojler. Ogrevanje se uredi preko električnih radiatorjev pod okni. Stanovanje je izredno svetlo in toplo, ker ima po celotni južni strain steklene površine.

K stanovanju spadata tudi kletna shramba v izmeri pribl. 3 m2 in prav tako v izmeri 3 m2 prostor za ozimnico – “špajza”.

V neposredni bližini so vrtec, šole, fakultete, park in Lent. Stanovanje ima pogled odprt na vse strani, iz kuhinje in balkona proti Pohorju, iz spalnice in otroške sobe smer Kalvarija.

Mesečni stroški so zelo nizki. Parkiranje je urejeno za rampo na skupnem parkirišču samo za stanovalce.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in takoj vseljivo.

Ogled in morebiten nakup priporočamo vsem, ki želijo bivati na odlični lokaciji v stanovanju z nizkimi stroški.